Három és fél évtizede használok vécépapírt. Először találkozom innovációval

TECH
2014 szeptember 16., 08:57
comments 157

zewa

A mindenféle szagosításokat és négy-, öt-, hatrétegesítéseket nem számítom annak. Az Apple Watchnál viszont lényegesen komolyabb előrelépésnek tartom a Zewa újítását, a lehúzható gurigát.

zewa2

Megszületett a megoldás az emberiség minden komoly problémájára? Vége a környezet eszetlen szennyezésének? A globális felmelegedésnek? Az ózonlyuknak? Feloszlik az ISIS? Talán még nem, de hittel hiszem, hogy ameddig az emberiség ilyen teljesítményeket képes felmutatni, mindenre képesek lehetünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.