Mit tud egy ezer dolláros program az iPhone-on?

TECH
2014 szeptember 17., 11:28
comments 36

Hiába erőltetik a TV- és kameragyártó cégek a 4K-s felbontást, még mindig nem terjed a nekik tetsző mértékben. Ha emiatt szomorkodnánk egy kicsit is, és csak egy iphone 5s van a zsebünkben, megnyugodhatunk. Az AppStore-ban elérhető a  Vizzywig 4K program, amivel elérhető a 4K felbontású videó rögzítése.

screen520x924

Az ára elég durva, főleg, hogy milyen egyszerű módon működik. Szóval potom

999 dollárért

vásárolhatunk egy olyan programot, aminek egyik része 24 fényképet rögzít másodpercenként a telefon kamerájával, majd egy másik része közben hangot rögzít. Aztán ebből generál egy videót. Egy másodperc 4k felbontású mozgókép a telefonon 72 megát foglal el. Az felvett videót a Vizzywig végül a YouTubera tölti fel. (PetaPixel)

screen520x924-3

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.