A mexikói belügyminisztérium vizsgálja, hogy egy koncerten Miley Cyrus felcsatolható óriásseggét twerkelés közben mexikói zászlókkal csapkodták

külföld
2014 szeptember 18., 17:22
comments 41

Diplomáciai botrány keveredhet egy monterrey-i Miley Cyrus-koncertből. A mexikói koncerten a felnőtt fejjel üzletileg egyelőre sikeresen megbolonduló művésznő felcsatolható óriásseggel twerkelt, közben a táncosai a művalagat úgy csapkodták a mexikói zászlóval, mintha nem lenne holnap. Az eset az alábbi videón kb. 2:20 után látható.

A szerdai koncert miatt máris balhé lett: Francisco Trevino Cabello konzervatív képviselő úgy értelmezte, ahogy a táncosok Cyrus seggét egy versenylóéhoz hasonlóan csapkodták, mintha kitörölnék a nagy műfeneket, ami tiszteletlenség. A mexikói belügyminisztérium emiatt vizsgálatot rendelt el a nemzeti jelkép meggyalázásáért – mondta az AFP-nek a belügyminisztérium névtelenül nyilatkozó(!) szóvivője, aki szerint nem a művésznőnek kell felelnie, hanem az őt felléptető cégnek.

photo_camera Az énekesnő egy korábbi fellépésén, műlóval

Miley Cyrus elméletileg akár 1270 dolláros büntetést és 3 nap börtönt is kaphat, de valószínűleg meg fogja úszni.

Az énekes rengő segge a másnapi, másik monterrey-i koncert előtt, közelebbről:

Vajon mit mondana most az Ausztriában meggyalázott Szent Korona? (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.