A 444 válasza Varga Mihály miniszternek: Nem, nem az volt

Budapest
2014 szeptember 19., 13:11
comments 39

Varga Mihály gazdasági miniszter a Facebookon reagált egy bejegyzésünkre:

Ritkán vágnak át úgy ellenzéki politikusok egy szerkesztőséget, mint most a 444.hu-t! A Margit körúton volt egykori Ipari Minisztérium helyén közpark lesz, a főépületet és a Kis Rókus utcán állt irodaépületet már el is bontották. Maradt még két épület, ezek - többek között a képen látható üzemcsarnok is - következnek. Éppen három napja jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy a kormány a bontási munkálatok további fedezetét is biztosítja, erről szól az 1515/2014. (IX.16.) rendelet. A bontási munkák tehát folytatódnak, a pénz megvan rá, a területből közpark lesz. Remélem a 444 célja nem az volt a hírrel, hogy egy zöld park közepén ez a rom maradjon?

Válaszunk egyértelmű nem, semmiképpen sem az volt a célunk!

Egy olvasónk küldte be ezt a fotót a lebontott egykori ipari minisztérium helyéről:

parkplakat-kicsiAzóta azt is megtudtuk, hogy a molinót az Együtt - PM párt rakta ki, nyilván erre utalt Varga azzal, hogy egy ellenzéki párt átvert minket.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.