Kétszer annyiba kerül majd a Fapad mint a Marslakók

érdekes adat
2014 szeptember 19., 07:11
comments 45

Októberben indul az MTV-n egy új magyar vidám tévésorozat, a Fapad. Kálomista Gábor producer vezetésével egy diszkont légitársaság mindennapjaiba pillanthatnak majd bele a nézők. Egy rész 26 perc lesz.

Az Átlátszó megkapta az új sorozat szerződését, onnan lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni. Összesen 315,5 millió forintba. A sorozat drágább mint bármelyik korábbi MTV-s sorozat, viszont nem rendeltek előre bele túl sok részt. A Marslakókra azért ment el 800 millió, mert hiába nem nézték elegen, előre 77 epizódra leszerződött az MTV. Ebből a szempontból most óvatosabb volt a tévé vezetése, és csak 24 részt vettek.

Összehasonlításul egyéb, szintén 26 perces sorozatok árai:

1 epizód Fapad: 12 millió forint.

1 epizód Marslakók: 5,95 millió forint.

1 epizód Haction: 11 millió forint a tévétől + 2,2 millió egyéb forrásból.

1 epizód Munkaügyek: 9 millió forint a tévétől + 2,8 millió egyéb forrásból.

1 epizód Barátok közt: 9 millió forint.

(atlatszo.hu)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.