Kapaszkodjon meg valamiben: A Magyar Nemzetben képek jelentek meg Simicska Lajosról!!!

Az áprilisi parlamenti választás és a közelgő önkormányzati választás miatt megszokhattuk, hogy átadni általában a miniszterelnök és más kormánypolitikusok adnak át dolgokat. De az már a múlt.

Amikor Orbán Viktor és köre elhatározta, hogy háttérbe szorítják Simicska Lajost, még nem tudták kivel kezdenek. Simicska ugyanis épp ott vágott vissza Orbánéknak, ahol eddig Orbánék voltak a legjobbak.

Simicska Lajos ugyanis szombaton AVATOTT.

Nagy buli volt szombaton Sárváron, átadták a Vadkert Major új, díjugrató lovaspályáját. Az avatásról pedig cikkel és képekkel számolt be a Simicska környezetéhez tartozó Magyar Nemzet.

lajos

Idővel minden tabu ledől.

Az átadáson majdnem teljes létszámban vett részt a Simicska-hadtest, a képek szerint Sárváron volt Simicska Lajos, Nyerges Attila, a Magyar Nemzet igazgató-főszerkesztője, Liszkay Gábor, Németh Lászlóné és a Class FM-es Turi Árpád is.

A bulizó Simicska-krúról az mno.hu-n nézhet képeket. Ezek közül négyen szerepel Simicska, ennyi kép egyszerre talán még sosem jelent meg az Fidesz alapbeállításának legnagyobb gazdasági gurujáról.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.