Kapaszkodjon meg valamiben: A Magyar Nemzetben képek jelentek meg Simicska Lajosról!!!

Az áprilisi parlamenti választás és a közelgő önkormányzati választás miatt megszokhattuk, hogy átadni általában a miniszterelnök és más kormánypolitikusok adnak át dolgokat. De az már a múlt.

Amikor Orbán Viktor és köre elhatározta, hogy háttérbe szorítják Simicska Lajost, még nem tudták kivel kezdenek. Simicska ugyanis épp ott vágott vissza Orbánéknak, ahol eddig Orbánék voltak a legjobbak.

Simicska Lajos ugyanis szombaton AVATOTT.

Nagy buli volt szombaton Sárváron, átadták a Vadkert Major új, díjugrató lovaspályáját. Az avatásról pedig cikkel és képekkel számolt be a Simicska környezetéhez tartozó Magyar Nemzet.

lajos

Idővel minden tabu ledől.

Az átadáson majdnem teljes létszámban vett részt a Simicska-hadtest, a képek szerint Sárváron volt Simicska Lajos, Nyerges Attila, a Magyar Nemzet igazgató-főszerkesztője, Liszkay Gábor, Németh Lászlóné és a Class FM-es Turi Árpád is.

A bulizó Simicska-krúról az mno.hu-n nézhet képeket. Ezek közül négyen szerepel Simicska, ennyi kép egyszerre talán még sosem jelent meg az Fidesz alapbeállításának legnagyobb gazdasági gurujáról.