Kapaszkodjon meg valamiben: A Magyar Nemzetben képek jelentek meg Simicska Lajosról!!!

POLITIKA
2014 szeptember 20., 17:29
comments 93

Az áprilisi parlamenti választás és a közelgő önkormányzati választás miatt megszokhattuk, hogy átadni általában a miniszterelnök és más kormánypolitikusok adnak át dolgokat. De az már a múlt.

Amikor Orbán Viktor és köre elhatározta, hogy háttérbe szorítják Simicska Lajost, még nem tudták kivel kezdenek. Simicska ugyanis épp ott vágott vissza Orbánéknak, ahol eddig Orbánék voltak a legjobbak.

Simicska Lajos ugyanis szombaton AVATOTT.

Nagy buli volt szombaton Sárváron, átadták a Vadkert Major új, díjugrató lovaspályáját. Az avatásról pedig cikkel és képekkel számolt be a Simicska környezetéhez tartozó Magyar Nemzet.

lajos

Idővel minden tabu ledől.

Az átadáson majdnem teljes létszámban vett részt a Simicska-hadtest, a képek szerint Sárváron volt Simicska Lajos, Nyerges Attila, a Magyar Nemzet igazgató-főszerkesztője, Liszkay Gábor, Németh Lászlóné és a Class FM-es Turi Árpád is.

A bulizó Simicska-krúról az mno.hu-n nézhet képeket. Ezek közül négyen szerepel Simicska, ennyi kép egyszerre talán még sosem jelent meg az Fidesz alapbeállításának legnagyobb gazdasági gurujáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.