Egyetlen utolsó kívánsága volt: táncolni a fiával az esküvőjén. Sikerült neki. Három nappal később meghalt

ÉLET
2014 szeptember 21., 13:58

A 61 éves Mary Ann Manning három éve küzdött a mellrákkal. Tudta, hogy nincs sok ideje hátra, de volt egy utolsó vágya. Táncolni akart a fiával az esküvőjén. Minden erejét összeszedte, hogy ezt megvalósíthassa.

Az esküvőt szeptember ötödikén tartották. Az asszony így táncolt a fiával a Somewhere over the rainbow-ra:

link Forrás

A teremben egyetlen szem sem maradt szárazon. A tánc végén a család összes tagja megölelte az asszonyt. Három nappal később, szeptember nyolcadikán Mary Ann Manning meghalt. Úgy, hogy megvalósította utolsó célját. (Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.