Soha nem járt Obama Magyarországon, ami több tiszteletet érdemel

politika
2014 szeptember 24., 06:48
comments 133

Nehezen indul Szijjártó Péter első napja, amit már miniszterként fog befejezni. Éppen ma hajnalban vette a szájára Magyarországot a világ legnagyobb hatalmú vezetője, bizonyos Barack Obama. Tegnap ráadásul a távozó Navracsics Tibor kommunikációs stábjának is felmondtak a minisztériumban. Ha nem lenne meg a sablon, hogy mit kell válaszolni ilyenkor, segítünk.

Magyarország az Egyesült Államoktól is több tiszteletet követel

Bill Clinton régen, Barack Obama soha nem járt Magyarországon. Így személyes tapasztala híján egy hazug kép alapján próbál véleményt formálni Magyarországról. Akik őt informálták, alaposan átverték.

Elfogadhatatlan, hogy az Egyesült Államok elnöke színtiszta hazugságokat állít Magyarországról és a magyar emberekről, figyelmen kívül hagyva az egyik alapvető értéket, a tények tiszteletben tartását.

Magyarország és a magyar emberek sokat tettek egész Közép-Európa szabadságáért, a kontinens újraegyesítéséért, akkor is, amikor az Egyesült Államok cserben hagyta őket. Szabadságszerető népként visszautasítjuk, hogy az Egyesült Államok elnöke Magyarország szuverintását megsértse.

Magyarország tiszteletben tartja a független igazságszolgáltatás munkáját, ha közpénzeket érintő visszaélések gyanújában nyomoz. Ezért arra szólítjuk fel az Egyesült Államok elnöként, hogy ő is ezt tegye.

Magyarországnak és a magyaroknak több tisztelet jár, még az Egyesült Államok elnökétől is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.