Soha nem járt Obama Magyarországon, ami több tiszteletet érdemel

2014 szeptember 24., szerda 6:48
134

Nehezen indul Szijjártó Péter első napja, amit már miniszterként fog befejezni. Éppen ma hajnalban vette a szájára Magyarországot a világ legnagyobb hatalmú vezetője, bizonyos Barack Obama. Tegnap ráadásul a távozó Navracsics Tibor kommunikációs stábjának is felmondtak a minisztériumban. Ha nem lenne meg a sablon, hogy mit kell válaszolni ilyenkor, segítünk.

Magyarország az Egyesült Államoktól is több tiszteletet követel

Bill Clinton régen, Barack Obama soha nem járt Magyarországon. Így személyes tapasztala híján egy hazug kép alapján próbál véleményt formálni Magyarországról. Akik őt informálták, alaposan átverték.

Elfogadhatatlan, hogy az Egyesült Államok elnöke színtiszta hazugságokat állít Magyarországról és a magyar emberekről, figyelmen kívül hagyva az egyik alapvető értéket, a tények tiszteletben tartását.

Magyarország és a magyar emberek sokat tettek egész Közép-Európa szabadságáért, a kontinens újraegyesítéséért, akkor is, amikor az Egyesült Államok cserben hagyta őket. Szabadságszerető népként visszautasítjuk, hogy az Egyesült Államok elnöke Magyarország szuverintását megsértse.

Magyarország tiszteletben tartja a független igazságszolgáltatás munkáját, ha közpénzeket érintő visszaélések gyanújában nyomoz. Ezért arra szólítjuk fel az Egyesült Államok elnöként, hogy ő is ezt tegye.

Magyarországnak és a magyaroknak több tisztelet jár, még az Egyesült Államok elnökétől is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt