Himnuszt keres magának a Pornhub

MŰVÉSZET
2014 szeptember 25., 07:12
comments 12

Pornhub Records néven saját lemezkiadót indít, Coolióval szövetkezik és

saját himnuszra írt ki pályázatot

a világ egyik legnagyobb pornószájtja. A Pornhub készítői szerint egyáltalán nem idegen tőlük a zene, az együttesek, kiadók eddig is töltöttek fel hozzájuk 18+-os verziókat, amiket a rádiók kisípolnak vagy le sem adnak.

A himnusz szerzőjének legalább félmilliós nézettséget garantálnak, és 5000 dolláros díjat ajánlottak fel. Eddig úgy 50 szerzemény érkezett a pályázatra; a Pornhub felhívja a figyelmet, hogy felnőtt (adult) közönségnek való érett (mature) dalszövegeket akarnak hallani, a boy bandekből és a tinipopból nem kérnek, köszönik szépen.

Szerintem egyébként a tökéletes pornóhimnuszt már 1985-ben megírta Hatvani Emese, itt van, aki tud, írjon nála jobbat, és küldje gyorsan a Pornhubnak.

(Via Dalszerző via Billboard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.