Megszólalt az észak-koreai fogoly

bűnügy
2014 szeptember 25., 11:43
comments 40

Matt Millert viszonylag furcsa körülmények között egy hete ítélték 6 év kényszermunkára Észak-Koreában, mert illegálisan lépett az országba, állítólag kémkedési célzattal. A 24 éves Miller, akit 90 perces tárgyaláson ítéltek el, az AP-nek azt mondta, direkt fogatta el magát, hogy belülről tudja tanulmányozni az észak-koreai börtönéletet.

Millert most kiengedték a börtönből, hogy telefonálhasson egyet, és ismét csak furcsa módon megengedték neki, hogy egy mondatot nyilatkozzon a hírügynökségnek.

Ebben az egy - bővített -mondatban Miller elmondta: napi 8 órában földet ás, senkivel nem tarthat kapcsolatot, de amúgy egészséges és nem verik.

Részletek a Daily Mailben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.