Kezdődik a közmédia évi legszórakoztatóbb eseménye

Média
2014 szeptember 27., 07:06
comments 66

Ez a Szent Mihály napi "Itthon vagy!-nap".

Hadd rakjam ide az MTI közleményét változtatás nélkül madárkórházzal, postagalambokkal egy magyar származású amerikai focista édesanyjával.

"Egész napos műsorfolyammal várja ma az érdeklődőket a közmédia Szent Mihály napja alkalmából Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! címmel.

A hortobágyi madárkórháztól kezdve a postagalamb-világbajnokságig különféle érdekességekről számolnak be a média munkatársai a szombati műsorfolyamban, amelyek között mintegy 25 helyszínről bejelentkezések, stúdióbeszélgetések és előre leforgatott anyagok is helyet kapnak. Az országban zajló eseményekről az M1, a Duna World, a Kossuth és a Petőfi Rádió is tudósít.
Idén Tim Howard több mint százszoros amerikai válogatott labdarúgónak, az angol élvonalban szereplő Everton első számú kapusának magyar édesanyja, Fekete Eszter lesz a kiemelt vendég. Tim Howard nagyszülei 1956-ban hagyták el az országot, és tevékenyen részt vettek az észak-amerikai magyar közösségek megalapításában.
Tim Howard exkluzív interjút adott a közmédiának, Lukács Csaba újságíró és Marossy Géza operatőr elkísérte a magyar származására büszke kapussztárt Liverpoolban mérkőzésére, edzésére. Az erről készült beszámolót is a szombati műsorfolyamban láthatják a nézők, továbbá a sportoló Skype-on jelentkezik be a műsorban, édesanyja pedig a stúdióban eleveníti fel emlékeit."

Vajon kifejezheti-e jobban valami az itthonvanást 2014-ben, mint hogy a műsor egyik fő attrakciójaként egy magyar származású külföldi sportoló Skype-on bejelentkezik az adásba?Szerintem nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.