Túl nyugisak a reggeleid? Ez az ébresztőóra majd beléd ülteti a frászt!

TECH
2014 szeptember 28., 11:47

Az örmény programozó, Hracsik Adzsamián kitalálta

a világ legparább telefonos ébresztőoráját.

Az okostelefonok elterjedésével ezernyi ébresztőóra között lehet válogatni, amik egyre okosabbak. Az egy dolog, hogy millió hang közül lehet már választani - én madárcsicsergésre ébredek, olyanra, amit a kertben élő szajkó már meg is tanult, hogy rohadna meg. Az okosabbja már az alvásciklust is követi.

wakie_app

Na, a Wakie nem szórakozik ilyemivel. Sokkal hatékonyabb módszert talált ki a hozzám hasonló krónikus visszaalvók zaklatására.

Nem az óra ébreszt, hanem egy hús-vér ember.

Az app pofonegyszerűen működik:

  • Beállítod a kívánt időpontot;
  • majd abban az időpontban felhív az appot használók egyike.

Ha mondjuk hajnal hatkor kelnél, akkor az ébresztő hívás jó eséllyel valami tőlünk keletre eső országból, mondjuk Vietnamból jön.

Elég kemény élethelyzet lehet, amikor hajnal hatkor egy vietnamit kell leráznod. (Via The Daily Mail)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.