Önök szerint sokan voltak kíváncsiak Rákay Philip tűzgyújtós magyarkodására a köztévén?

media
2014 szeptember 29., 12:57
comments 79

Úgy néz ki, hogy nem nagyon. Ahhoz képest semmiképpen, hogy több száz millió forintba volt az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! programsorozat.

Tudják, ez az a műsor, amiben az egyik fő attrakció úgy fejezte ki az itthonvanást, hogy egy magyar származású külföldi sportolót bekapcsoltak az adásba.

Az Origo azt írja, hogy

"ebben az évben a programsorozatban résztvevő településeknek Pintér Sándor belügyminiszter összesen 587 501 570 forintot osztott szét",

ami azért nem rossz pénz.

Ehhez képest az egész napos adásfolyam legnézettebb darabjára az Origo szerint 268 ezre voltak kíváncsiak.

"Szeptember 27-én a lottósorsolást figyelték a legtöbben az M1-en, de az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek!-et még a Szeretném, ha szeretnél című amerikai-német vígjáték is leelőzte."

Ezt írják. Az X-Faktort aznap 1,9 millión nézték.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.