Jön a jubileumi, 10. Windows

TECH
2014 szeptember 30., 19:10
comments 153

A Microsoft kedden San Franciscóban jelentette be, hogy kihagyják a 9-est, és a Windows 8 után piacra dobott operációs rendszerüket Windows 10-nek fogják hívni. Terry Myerson alelnök szerint egyszerűen nem illene rá a Windows 9 név.

A Microsoft ígérete szerint a 10-es Windows minden eszközön fog futni mobiltól a PC-ig, és a "megfelelő élményt fohja nyújtani a megfelelő eszközön a megfelelő időpontban".

Az új operációs rendszerben visszatér a Start menü, minden Windows App működni fog benne, ugyanakkor a Microsoft azt ígéri, hogy a 8-ról 10-re lépéshez nem lesz szükség semmi új megtanulására. (The Next Web)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.