Ismerjék meg a fideszes polgármester-jelöltet, akinél narancssárgább fejjel nem kampányol senki

POLITIKA
2014 október 01., 09:43
comments 27

Fülöp Róbert országosan kevéssé ismert politikus. Kiskunhalas alpolgármestere, és váratlanul lett polgármester-jelölt, miután egészségügyi okok miatt a Fidesz eredeti jelöltje, Nagy Ernő visszalépett.

Fülöp viszont beleállt a kampányba. A város azon kevés 25 ezer fősnél nagyobb település közé tartozik, ahol nem fideszes a polgármester. Ezért aztán híres fideszesek állnak ki Fülöp Róbert mellett.

Itt van például Kósa Lajos, ő tegnap járt Kiskunhalason.

photo_camera Fotó: Fülöp Róbert/Facebook

Akinek nem lenne ismerős a helyi vállalkozó, ő ül a kép bal szélén. És akinek a plakátja ott van Kósa mögött.

Jó, lehet, hogy rosszul sikerül a fotó Kósáról. Volt szerencsére más kampányesemény is. Itt van például múlt csütörtökről ez a nagy érdeklődésre számot tartó sajtótájékoztató, amit két másik helyi fideszessel tartott Fülöp Róbert.

photo_camera Fotó: Fülöp Róbert/Facebook

Itt aztán össze lehet végre hasonlítani jelöltet és plakátját.

photo_camera Fotó: Fülöp Róbert/Facebook

Persze, lehet, hogy nem vette észre. Végülis amikor Vargha Tamás honvédelmi államtitkár látogatott Halasra két hete, akkor is mögötte volt a plakát, nem az orra előtt.

photo_camera Fotó: Fülöp Róbert/Facebook

Ok, az is lehet, hogy csak egy plakát sikerült rosszul, és mindig pont azt kapja fel a kampánycsapat, ha eseményre kell menni, mint amikor három hete a Fidelitas alelnökével találkozott Fülöp. De várjunk csak:

photo_camera Fotó: Fülöp Róbert/Facebook

Na jó, ez egy ilyen széria volt. Van-e más plakátja Fülöpnek. De van ám:

photo_camera Fotó: Fülöp Róbert/Facebook

Egy pártról, amelyik egy flashmob kedvéért, pár perces használatra legyárt egy fél focipálya nagyságú molinót, egyszerűen nem lehet elhinni, hogy átengedne a kezén egy ilyen munkát. Az, hogy hetekig nem cserélték le, csak élteti a reményt, hogy Kiskunhalason próbálgatja Kubatov az új kampánytechnikát, amiben elég lesz egy darab női és egy darab férfi narancssárga fejű politikust legyártani, és azzal szórják majd tele az országot. A nevet persze lehet változtatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.