Megszüntették az összes magánnyugdíjpénztárak elleni nyomozást

bűnügy
2014 október 02., 03:29
comments 64

Részben bűncselekmény hiányában, részben bizonyítottság hiányában. Az Erste Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár, az Axa Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár és az Aegon Magyarország Önkéntes Magánnyugdíjpénztár is fellélegezhet, ha képes ilyesmire. Navraciscs Tibor akkori közigazgatási és igazságügyi miniszter másfél éve azt mondta: a Kehi vizsgálatot folytat az említett magánnyugdíjpénztárak egyes befektetéseivel kapcsolatban, amik alapján további büntetőeljárások kezdeményezése várható. Hát ennyi lett belőle. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.