15 millióért bérelnek irodát Hiszékeny Dezsőnek

politika
2014 október 03., 06:08
comments 33

Akár 18 millió forintért is igényelhetettek volna a irodát parlamenti képviselők erre a ciklusra, de ennyire mértéktartóak a magyar politikusok. Az igénylésben csúcstartó Hiszékeny Dezső 14,8 millió forintról kötött szerződést. Ebből egy 200 négyzetméteres irodája lesz az Ipoly utcában, a rezsijét is a Parlament állja.

Tegnap a Napi.hu írt a most nyilvánosságra hozott szerződésekről, most a Blikk utánakérdezett a képviselőknél, mégis mire kell az iroda. Hiszékeny azt mondta, hogy azért kellett ekkora iroda, mert van benne nagyterem, ahol lakossági fórumokat fog tartani. Rezsivel együtt havi 300 ezerre jön ki.

A szintén MSZP-s Tóth Csabáé a második legdrágább iroda, 9,8 millió fizet ért az Országgyűlés négy évre. A fideszes Becsó Zsolt a harmadik, szintén több mint 9 millióért lesz irodája választókerületében, Salgótarjánban. Ahhoz képest meglepően kicsi, mindössze 52 négyzetméter, hogy havi 190 ezer forintot visz el. A jobbikos Novák Előd egy 123 négyzetméteres irodát bérel, rezsivel együtt 170 ezerért.

A legolcsóbb irodája a jobbikos Kepli Lajosnak lesz, 80 ezer körül Balatonalmádiban bérel egy 30 négyzetmeteres irodát. De a szerényebb irodát azért választotta, hogy többen is nyithasson, így lesz még Várpalotában és Veszprémben is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.