Gary White Hart Lane a fanatikus Tottenham ultra új neve

sport
2014 október 03., 17:12

Gary Mark Lane knaphilli téglahordó nagy döntésre szánta el magát. Nem elégedett meg a testét borító Tottenham tetoválásokkal és a kaput díszítő kék kakóca (fiatal kakas) szoborral, de még a nevét is megváltoztatta Gary White Hart Lane-re, kedvenc csapata stadionja után. Csak nehogy átköltözzön a csapat. A hírt remek kép is kíséri, amennyiben átkattintanak, akkor persze arra is fény derül, miért oly kedves az MTK drukkereknek a Tottenham Hotspur. Never forget Szabó Alexandra Fradika.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.