Villanyoszlopnak ütközött a sofőr, akit a részeg utasa folyamatosan csókolgatott

baleset
2014 október 03., 07:35

Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolta a tatabányai járási ügyészség arra a harmincéves férfira, aki a nagy szeretetével okozott balesetet. Hárman ültek az autóban, a részeg férfi az anyósülésen, párja vezetni próbált, egy barátjuk pedig a hátsó ülésen. Ő járt a legrosszabbul, de erről később.

Nagyigmándon jártak, amikor, és itt átadnám a szót a hatóságnak:

a férfi menet közben megfogta az autót vezető nő karját, maga felé húzta, megcsókolta az arcát, aminek következtében a kocsival áttértek a szemközti forgalmi sávba. A vezető felszólítására a férfi abbahagyta a csókolgatást, de nemsokára újra próbálkozott. Egy enyhén jobbra ívelő kanyarnál a nőt a nyakánál fogva magához húzva tartotta, a fejét elfordította, ezért áttértek a szemközti sávba, és az úttest melletti vízelvezető árkon áthaladva egy villanyoszlopnak ütköztek.

A baleset következtében mindhárman megsérültek, a hátul utazó férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - mesélte el az ügyet a kemma.hu-nak a megyei ügyészség szóvivője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.