Most Laár András ébreszti önöket a Hangoverben

ZENE
2014 október 05., 06:45
comments 17

Hosszúra nyúlt éjszakákat követő bágyadt hétvégi délelőttökre összerakott zenei sorozatunkban ezen a héten Laár András készített egy napba belesimogató mixet.

Laár az 1981-ben megalapított KFT-vel lett országosan ismert előadó, majd következett a L’art pour l’art Társulat, Besenyő bácsival és Tompikával, művészetében a dalszerzés mellé pedig az utóbbi évtizedekben hangsúlyos helyre került a keleti filozófia és a stand up műfaja is. A sokszínű, szerteágazó életmű éppen aktuális történéseiről Laár András honlapján és Facebook-oldalán lehet többet megtudni.

444_hangOver_#69 - Laár András by !!444!!! on Mixcloud

Maga a mix a hatvanas-hetvenes évek legnagyobb slágereitől indulva vezet át egy meditatív végkifejletbe. Remek bevezetés egy lassan induló vasárnapba. Laár ezt a rövid ajánlót küldte mellé:

A kedves olvasóknak saját kedvenc dalaimat ajánlom, amelyekkel én is át tudom élni a kikapcsolódás örömeit. Kifejezetten olyan dalokat választottam, amelyek a szívemnek rendkívül kedvesek, és ha zenei felüdülésre vágynék, akkor ezeket hallgatnám.

laar

Sorozatunknak ez már sokadik epizódja volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.