Egy tolószékes, rasszista, homofób törpe odaszart az önkormányzati iroda padlójára

idióta rekordok
2014 október 06., 13:15
comments 64

A Bromley Contingenthez méltóan viselkedett egy angol törpe, aki többször is akkora botrányt okozott Hull tanácsi irodájában, hogy rendőrt hívtak rá.

Eredetileg azért ment be panaszkodni, mert az önkormányzati lakásában a konyhabútorok 20 centivel magasabbak, mint az optimális, így nem éri fel azokat.

De Ian Salter-Bromley-nál kevesen intettek be jobban a rendszernek.

Az 54 éves, 120 centis kerekesszékes férfi többször visszatért balhézni: egyszer lebuzizta az egyik alkalmazottat, máskor meg akart ütni egy nőt, egy ázsiai kolléganőnek pedig azt mondta, hogy húzzon vissza a saját országába.

A férfi amiatt volt ilyen ideges, hogy állítása szerint két lépcsősort is meg kell másznia a lakásáig, a környékbeli gyerekek beszólogatnak neki, és a tolókocsiját meg a járóbotjait is ellopták már. Ha mond valamit, mindenki úgy kezeli, mintha egy gyerek lenne – panaszkodott az 54 éves Ian Salter-Bromley, a XXI. század egyik legnagyobb punkja.

Jeremy Richardson bíró azt mondta, sajnálja Salter-Bromley-t, de mindez nem mentség arra, hogy július 29-én tiltakozásul odaszart és odahugyozott a tanácsi hivatal padlójára és a vécéjébe, miközben azt üvöltötte, hogy:

„Useless fuckers!”

(Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.