Ha Juhász Péter drogbáró-jelölt, akkor Rogán Antal a drogbáró

bűnügy
2014 október 06., 14:36
comments 130

Máshogy nehéz értelmezni az új plakátot.

xe4ur7lg7kebce80pfkg

A téma ismert. A jobboldal egyik legfontosabb üzenet az önkormányzati választási kampányban, hogy Juhász Péter füvezett már, ezért értéktelen ember. Belefér a drogosozás és a bűnözőzés akár a kerületi rendőrkapitányságon is. Jó látni, hogy milyen felelősségteljesen játszanak rá az emberek előítéleteire.

Az új plakáton Juhász

"Belváros-Lipótváros drogbáró-jelöltje"

Na, most Juhász polgármesternek készül, így ha az egyenlő a drogbáró-jelöltséggel, akkor a jelenlegi polgármester Rogán Antal nyilván az aktuális drogbáró. Vagy itt az irodában többen is ezt a következtetést vonták le.

Persze Rogán nyilván nem drogbáró, sőt egyáltalán nem tudom róla elképzelni, hogy életében bármilyen kábítószert fogyasztott volna. Ezért jobb ember és alkalmasabb vezető ő, mint Juhász. Kár, hogy nem indul újra.

A plakátot alaposabban a Cinknek lehet megnézni, a fenti képet is tőlük szedtem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.