Vádat emeltek Kiss Ernő rendőr-dandártábornok ellen

bűnügy
2014 október 08., 08:48
comments 14

A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Kiss Ernő nyugalmazott rendőr-dandártábornok ellen - írta szerdai számában a Magyar Nemzet a nyomozó hatóság helyettes szóvivőjére hivatkozva.

Simon Richárd a lappal azt közölte, hogy Kissel szemben folytatólagosan, vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt nyújtottak be vádiratot a Fővárosi Törvényszékhez. Sajtóértesülések szerint a tábornokot a Magyar Villamos Művek és a BKV egykori vezetője, Kocsis István jelentette fel, aki azt állította, Kiss egymilliárd forintot kért, hogy a legfőbb ügyész és a belügyminiszter révén közbenjárjon Kocsis már vádemelés alatt lévő ügyében. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.