Börtönbe került a férfi, akinek egy amerikaifoci-sisak van a fejére tetoválva

bűnügy
2014 október 11., 16:24
comments 24

foci sisak florida

Szereti a focit, ugyanis. De börtönbe azért került, mert a Fűszer nevű szintetikus marihuána volt nála. Bár a képek szerint valószínűleg érzi a dolog abszurditását, a 46 éves Victor Thompson a rendőröknek mégis azt mondta, pár hete volt Floridában, nem tudta, hogy ez gáz, New Hampshire-ben, ahova való, nem is illegális, és amúgy is „egy fekete férfitől vette 15 dollárért”. Szeptember 10-én tartóztatták le, most börtönben van, 100 fűszernyi az óvadék.

New Hampshire állam kormányzója egyébként augusztusban szükségállapotot rendelt el, mert 44 ember adagolta túl magát a szintetikus marihuánával Manchester körzetében. A K2 és spice néven is ismert szintetikus marihánának szinte semmi köze az organikus verzióhoz, viszont sokkal veszélyesebb annál. Az agyra kifejtett hatása jóval ártalmasabb és kiszámíthatatlanabb, viszont mivel könnyebben előállítható, ezért meglehetősen elterjedtnek számít, főleg a fiatalok keresik. (The Smoking Gun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.