Ismét Budapesten lopták el egy világutazó járművét

bűnügy
2014 október 11., 13:07
comments 65

Az ausztrál Tim Sleeth kilenc hónapja járja a világot. Három földrész huszonegy országában járt már, de most blogján arról ír, hogy attól fél, Budapesten ért véget az útja.

Október 9-e hajnalán ugyanis ellopták a motorkerékpárját, amivel eddig utazott. Értesítette a rendőrséget és a budapesti motoros közösségeket, hátha lesz valami, de maximum reménykedni tud.

Az, hogy sértetlenül vezettem végig az állítólag "veszélyes" fejlődő világon, hogy aztán egy lezárt udvarból vigyék el előre megtervezetten Magyarországon, az pusztító.

- írja blogján Sleeth, aki úgy érzi, mintha személyének egyik felét veszítette volna most el.

A motor egy Suzuki DRZ400S típusú jármű, itt van róla kép is:

motor2

 

Sleeth nem az első világutazó, aki így járt Budapesten, a korábbi áldozatokról itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.