Erős földrengés volt Salvadorban, cunami fenyeget

külföld
2014 október 14., 03:33

Erős, 7,4-es földrengés volt hétfő este Salvador csendes-óceáni partjainál, és fennáll a szökőár veszélye - jelentették különböző források. A rengés 169 kilométerrel a fővárostól, San Salvadortól délkeletre történt közép-európai idő szerint kedd reggel 5 óra előtt. A földmozgást egész Közép-Amerikában érezték. Emberéletben vagy anyagiakban okozott kárról egyelőre nem érkezett jelentés. A szökőárjelző központok figyelmeztetése szerint ha lesz cunami, akkor az Salvadoron kívül Nicaragua és Honduras partjait is fenyegeti. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.