Olvasónk látni vélte, hogy a gyermekrákalapítványos Balogh elhagyja az országot

bűnügy
2014 október 15., 06:03
comments 52

A Ferihegy 2B terminálon csekkolt be a British Airways 865-ös, londoni járatára. Olvasónk a poggyászukra felragasztott cetli alapján úgy látta, hogy Balogh István úticélja nem London, onnan Miamiba utazik tovább. Balogh gyermekrák alapítványának Miamiban is vannak érdekeltségei. Baloghot egy hete hűtlen kezelés gyanújával hallgatta ki a rendőrség.

UPDATE:

Balogh István cikkünk megjelenése után küldött közleményében tagadta, hogy Miamiba repült volna. "Az igazság ezzel szemben az, hogy jelenleg is dolgozom és elérhető vagyok" - írta

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.