Október 23-án tárgyalja az UEFA a román-magyar meccset

sport
2014 október 16., 06:18
comments 31

A magyar szurkolókat rasszista bekiabálások, lelátói rendbontás, tűzijáték használata, a csapatot a sok begyűjtött lap miatt vizsgálja majd a szervezet. A románokat lelátói rendbontás, tűzijátékok és tárgyak bedobása, lézerezés, valamint a játékosok helytelen viselkedése miatt veszik majd elő. A román szurkolók motozás nélkül juthattak be a bukaresti arénába, míg a magyaroktól még az aprópénzt is elvették. Az Adevarul lap szerint a biztonsági cég brutális fellépése, és a lelátói verekedések miatt az UEFA majdnem elrendelte a meccs félbeszakítását, ami 3-0-s magyar győzelmet hozott volna. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.