Amikor a demokratikus oldal önmagával törli fel a padlót

baleset
2014 október 18., 10:42
comments 100

Gyurcsány Ferenc politikacsináló agytrösztje, vagy mije, Gréczy Zsolt ezt találta posztolni nyilvános Facebook-oldalán:

photo_camera )

Váradi Andrásról van szó, akit tragikus autóbaleset ért a választás előtt pár nappal, elgázolta egy 84 éves magyar-osztrák kettős állampolgárságú férfi, aki nem vette észre az autójával megálló, majd abból kiszálló Váradit az országúton. A férfi megvárta a rendőrök megérkezését, kihallgatták, Váradi belehalt sérüléseibe.

Váradi András felcsútiként az egyetlen kihívója volt a kormányfő kedvenc települése polgármesterének, Mészáros Lőrincnek. Egyelőre semmi nyoma nincs tehát annak, hogy ne egy szerencsétlen balesetről lenne szó.

Ehhez képest a Demokratikus Koalíció második legerősebb embere képes ilyen otromba módon kelteni a feszültséget, és nem is sikertelenül, a kommentelők azonnal ugrottak is a konteóra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.