Csehszlovák koronát is behúztak a tolvajok

2014 október 18., szombat 12:28
16

Talán azt hitték, még be lehet váltani valahol.

csehszlovák pénz

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztálya október 15-én 13:20-kor a III. kerületi Lajos utcában felfigyelt egy fiatalra, aki a kereszteződésben sétált, és közben folyamatosan az egyik társasházat figyelte meg. 10 perc múlva a házból kilépett egy másik férfi, aki jelzést adott neki, majd különböző irányba elsétáltak. Kis idő elteltével együtt ültek be egy fekete autóba és elhajtottak a helyszínről.

A nyomozók a kocsi rendszámát jelentették a BRFK Tevékenység Irányítási Központjának, majd bementek a Lajos utcai házba, ahol tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek. A társasház két lakásának ajtaját befeszítve találták. Az egyik lakásban kutatási és egyéb, bűncselekmény elkövetésére utaló nyomokat fedeztek fel.

Az autó rendszáma alapján a Bajcsy-Zsilinszky úton megállították a keresett kocsit, majd igazoltatták a benne ülő testvéreket. A férfiaknál és az autóban a ékszereket, mobiltelefont, márkás cipőt, csavarhúzót, nagy mennyiségű készpénzt (köztük csehszlovák koronát) találtak, amit le is foglaltak.

pénz

Előzetesben vannak. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt