Hosszú sorban állnak ételért a Blahán

POLITIKA
2014 október 18., 10:05
comments 103

ételosztás a blahán

Szombat, munkanap, Rákóczi út. Ebédre várók sorát fotózta le az LMP-s Vágó Gábor a Blaha Lujza téren. Az ételosztást a Magyar Evangéliumi Testvérközösség a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége! szervezte a szegénység elleni küzdelem napja alkalmából. Résztvevők: Buddhista Misszió, Magyar Iszlám Közösség, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Magyarországi Karma-kagyüpa Közösség, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége, Magyarországi Muszlimok Egyháza, Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség. (A cikk korábbi verziójában tévesen a MET-et jelöltük meg ételosztóként.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.