Szijjártó Péter az USA-ról: Barátok közt vagyunk

Tbg
külföld
2014 október 18., 03:56
comments 175

kulugminiszter_szijjarto_peter_2

"Az Egyesült Államok az egyik legfontosabb szövetségesünk, olyan ország, amelynek a hangjára érdemes odafigyelni. Ám ha olyat hallunk tőle, ami sérti a magyar embereket, azt szóvá tesszük. Barátok közt ezt természetesnek tartom" - válaszolta Szijjártó Péter külügyminiszter a Magyar Nemzetnek. A lap szombati számában megjelent interjúja nem érinti a kitiltott magyarok ügyét, de arról szó van, hogy a Fideszben nem egységes az amerikai-magyar viszony megítélése. Szijjártó például úgy látja, a magyar kereszténydemokrácia természetes, hogy más alapokra épül, mint az amerikai liberális állam. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.