Hat embert kitiltottak az USA-ból? Az semmi: a sertés- és szárnyaszsírunk is nem kívánatos vendég Oroszországban

mezőgazdaság
2014 október 20., 19:17
comments 56

Nem csak a másodlagos marhahústermékek importját, hanem más állati termékek behozatalát is korlátozza Moszkva az EU-tagállamokból Oroszországba. Az orosz állat- és növény-egészségügyi felügyelet közölte, hogy keddtől az EU-ból származó sertés-, és szárnyaszsír, illetve az állati húsból és másodlagos termékekből készült, finomra vagy durvára őrölt liszt nem utazhat be Oroszországba. Az indok ugyanaz, mint eddig. A Földművelésügyi Minisztérium továbbra sem tud semmit. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.