Kitört a Lorde-háború San Francisco és Kansas között

Kedden kezdődik a World Series, a San Francisco Giants fog játszani a Kansas City Royalsszal. (Az amerikai Major League Baseball bajnokság döntőjét hagyományosan október végén, november elején tartják, és a neve ellenére nem világbajnokság, hanem a Nemzeti Liga és az Amerikai Liga bajnoka mérkőzik egymással. A két csapat egy hét mérkőzésből álló sorozatot játszik, de ha az egyik csapat eléri a négy győzelmet, akkor a maradék meccseket nem játsszák le.)

Lorde Taylor Swifttel főzőcskézik

Első vér

A San Francisco-i 104.5 KFOG és a 96.5 KOIT pénteken bejelentette, hogy a vb ideje alatt (október 29-ig, azaz összesen 12 napig) nem játsszák Lorde Royals című számát, szolidaritást vállalva a Giantsszel. (A 17 éves új-zélandi Lorde-ról itt írtunk.)

Kansas visszavág

A kansasi rádiók felvették a kesztyűt: a Mix 93.3 arra kérte a hallgatóit, hogy hívogassák a San Francisco-i rádiókat, és kérjék, hogy játsszák le a Royalst, a 99.7 The Point pedig bejelentette, hogy kedden reggel 7-től este 7-ig minden órában lejátsszák a számot.

Lorde-nek egyébként van köze a Kansas City Royalshoz: a VH1-nak egy interjúban azt mondta, hogy a világslágerét egy 1976-os National Geographic-fotó inspirálta, amin George Brett bézbóllabdákat dedikál egy Royals mezben. Amikor Brett meghallotta a sztorit, küldött Lorde-nek egy dedikált mezt, amire azt írta: „Lorde, you are Royal to me.” (Mashable)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.