Nézd, mit visel ez a lány a strandon, több ezer ember szeme láttára!

életmód
2014 október 21., 08:50
comments 105

bikini_clk_true

Haha, hát maguk megint bedőltek!

Ne vessenek magukra. Amióta napra pontosan 9 hónapja megjelent ugyanezzel a címmel ez a poszt, már 275 969 egyedi látogató kattintott rá abban a reményben, hogy megtudja

mit visel egy szemmel láthatóan bikinit viselő lány a strandon.

Több ezer ember szeme láttára, hogy ne mondjam.

Megjelenése napján még nem voltak kíváncsiak rá több ezren. Alig 1500-an kattintották, de azóta egy májusi megingást leszámítva stabilan hozza ezt a szintet, így szeptember végére ez lett a 444 történetének legolvasottabb cikke. Még ma is dobogós, pedig van még pár cikkünk, ami sokkal inkább megérdemelné ezt.

Jó, ez azért annyira nem meglepő. A poszt egy Facebook-spamre utalt, ami először 2012-ben bukkant fel és terjed azóta is megállíthatatlanul. És hogy ezzel a paródiaposzttal is ez történt, az újra bizonyítja kétpontos tételünk:

  1. Az emberek két év- vagy jelen esetben kilenc hónap - alatt már bőven elfelejtik, hogy egyszer már meg akarták nézni, hogy mit is visel a bikiniben lévő bikinis lány a strandon, több ezer ember szeme láttára, bikiniben. A strandon.
  2. Ha egy link melletti képen egy lány van bikiniben, azt az emberek kattintani fogják.

Ha még ennél is többet akar megtudni az emberi természetről, nézze meg

Milyen ember ön!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.