Varga Mihályt nem érdekli, hogy az adóhatóság vezetője korrupcióba keveredett-e

Egyéb
2014 október 21., 11:13
comments 150

A Napi Gazdaság már múlt csütörtökön megírta, hogy a NAV több vezetőjét kitiltották az USA-ból. Pénteken úgy értesültünk, hogy a NAV elnöke, Vida Ildikó is a kitiltottak között van. Így értesült az Index is. Az USA bejelentette, hogy a kitiltottak mind korrupciós ügyekben érintettek.

Mindezek ellenére a NAV-ot felügyelő Varga Mihály gazdasági miniszter nem szánta még rá magát, hogy megkérdezze Vida Ildikót, hogy tényleg kitiltották-e az USA-ból.

Varga ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy még régebben megállapodott Vidával, hogy  “minden, a munkavégzését befolyásoló információt megoszt vele”. Mivel most nem mondott neki Vida semmit sem, ezért a miniszter azt feltételezi, hogy Vida nem érintett az ügyben.

Varga arra már válaszolni sem volt hajlandó, hogy az ÁFA-csalások és az amerikai korrupciós vádak közötti összefügésekkel foglalkozik e.

Sem Vida Ildikó, sem pedig a NAV nem cáfolta, hogy rajta lenne a kitiltottak listáján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.