Orbán Viktor szeme előtt bőgött le Felcsút

futball
2014 október 25., 19:47
comments 252

Na hova vezetett Orbán Viktor első útja, miután hazatért Brüsszelből, ahol ügyesen elbújt a tömegben? Természetesen a felcsúti háza mellé felhúzott stadionba.

Ezen a remek napon Deutsch Tamás a főnöke, Orbán Viktor és a Puskás Akadémiát vezető Mészáros Lőrinc mellett állva nézhette, ahogy a csapata, az MTK idegenben elveri a pénzzel jól kitömött felcsúti csapatot. De nem csak azért bőgött le Felcsút, mert a kis település csapata 1-0-ra kikapott, hanem mert a meccsen csak 1000 néző volt, miközben 3500 ülőhely van. Már megérte!

Olvasónk szerint, aki a fotókat küldte, a páholyban Deutsch csak a második félidőben jelent meg, a miniszterelnök pedig az első félidőben másik VIP-szektorban volt, majd a második félidőben lejött a Fidesz-alapító társához. Végül mindenki a miniszterelnök köré gyűlt, hódolattal vegyes tisztelettel.

orbán felcsút 1

orbán felcsút 2

orbán felcsút 4

orbán felcsút 5

orbán felcsút 6

orbán felcsút 7

orbán felcsút 8

orbán felcsút 9

orbán felcsút 10

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.