És akkor Kövér László leleplezte a Magyarország elleni összeesküvést, de a logikai láncba becsúszott egy pici hiba

POLITIKA
2014 október 26., 13:19
comments 328

Kövér a Hír TV ma esti Magyarország élőben című műsorának különkiadásban beszél majd. A MNO-n jelentek meg részletek az interjúból.

Például az, hogy Kövér szerint Charles Gáti már 2010 után kijelentette, Magyarország kormányát meg kell buktatni, és sokan még ma is úgy gondolkoznak, ha nem a baloldal van hatalmon, akkor nincs is demokrácia.

"Charles Gáti hivatalosan nem része az amerikai külügyi előkészítő apparátusnak, informálisan azonban nagyon bensőséges viszonyt ápol a Clinton-adminisztráció tagjaival, így a ma hivatalban lévő külügyminiszter asszonnyal is, ezért, amit ő ott megfogalmazott egyfajta informális fenyegetésként, azt most az amerikai külügyminisztérium hivatalos vagy félhivatalos politikájává teszi."

Egyébként az amerikai külügyminiszter több mint másfél éve egy férfi. John Kerrynek hívják, 2013. februárjában váltotta Hillary Clintont, akire Kövér gondolt.

Mindegy, Charles Gáti nyilván Kerryvel is jóban van, rajta is keresztülnyomja Magyarország-ellenes terveit. Jóban vannak ezek egymás közt mindenkivel.

lacib

Update: azóta a vonatkozó rész eltűnt a magyar nemzetes cikkből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.