Varga: a NAV egyeztetett a Bunge-val

POLITIKA
2014 október 27., 12:11
comments 10

Varga napirend előtti felszólalását az áfacsalások ügyével folytatta. Szerinte a NAV komolyan vette a Bunge 2012-es feljelentését, ki is vizsgálták az étolajos áfacsalást, 2,3 milliárdos csalást derítettek fel. 2011 óta pedig három amerikai cég bevonásával a gabonaipari áfacsalásokat is vizsgálják. "Négyezer helyszínen zajlott le összetett akció" - mondta. 14 gyanúsítottja van a csalásnak, és lefoglaltak 800 millió forint értékű vagyont. Kérte, hogy ha az amerikai nagykövetségnek további információi vannak, azt adják át. Most a frakciók reagálhatnak Varga beszédére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt