A nap legnagyobb idiótája a Borsnak nyilatkozó spirituális mester

káosz
2014 október 28., 09:38

Aki vezet autót Magyarországon, az tudja, hogy a Budapestet Szolnok és Debrecen érintésével Záhonnyal összekötő 4-es főúton néha elég veszélyes repeszteni. Azt is tudjuk, hogy a veszély elsődleges oka az, hogy az M5 és az M3 között nincs autópálya, így a két út közötti térséget főleg a 4-es kapcsolja Budapesthez, ezért az út iszonyatosan zsúfolt, és rengeteg rajta a teherautó. Ehhez képest nagyrészt kétsávos, így előzni nagyon veszélyes itt.

De a Bors most lerántotta a leplet a sok baleset valódi okáról. Megkérdezték Ursinyi Julianna Ágnes spirituális mestert a 4-es főút veszélyeiről, és ő azt mondta, hogy

„vannak olyan útszakaszok, ahol a tér meghasadt, és nagyobb eséllyel történnek halálos balesetek. Ez ellen nem lehet semmit tenni. Abban a pillanatban, amikor egy autó elér az út ilyen pontjára, akkor a kocsi átrepül egyik térből egy másik térbe, és kész a baj. Amikor ez történik, az autó motorja minden ok nélkül felbúg.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.