Deutsch Tamás-interjúban ment neki a Hír Tv a 444-nek

444
2014 október 30., 08:34
comments 481

Deutsch Tamás tegnap bement a Hír Tv-be, és elmondta, hogy Magyarországon demokrácia van, meg hogy nem kell netadó. Aztán kapott egy kérdést:

Konkértan a 444.hu munkatársának írása, legalábbis abból egy mondat mindenképpen ide kivánkozik, ugye Császár Attila még vasánapi bántalamazásával kapcsolatban, az illető 444-es újságíró, kolléga, ha nevezhetem őt így, minimum bocsánatos bűnnek tartotta azt, ami ott történt.

5:01-nél kezdődik a móka:

A műsorvezető nyilván arra a cikkre gondolt, amiben ezt írtuk:

Néhány ablak és zsalu betört, de bőven azon a határon belül, ami egy európai, demokratikus, sőt, kifejezetten demokráciapárti tüntetésbe belefér. Újságírókat abuzálni persze nem szép dolog, sőt, egyenesen antidemokratikus, de hát azt senki sem gondolhatja, hogy Magyarországnak és a közös jövőnknek a Hír TV vasárnap esti leköpése többet ártott, mint a Hír TV tetszőleges vasárnap esti műsorfolyama.

Döntse el mindenki maga, mi a bocsánatos bűn, és mi árt inkább a közös jövőnknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.