Így pörögnek a bubisok a városban

Az Andrássy út lett a bérbringások 66-os útja, a Hősök tere-Oktogon szakasz a legnépszerűbb Mol-Bubi menet. A turisták mellett az egyetemisták kaptak rá leginkább a zöld bringákra, a lágymányosi campus pörgeti a rendszert.

Abban ugyan nincs semmi meglepő, hogy a Margitszigeten tesznek a legszívesebben egy kört (állomástól ugyanaddig az állomásig) a bubikkal. De ki gondolta volna, hogy az Üllői út-Ferenc körút is szintén erős csábítás egy gyors körre, a harmadik legnépszerűbb pedig a Keleti pályaudvar és környéke.

Van még itt egy rakás érdekesség, a lényeg:

elkészült a Mol Bubi vénatérképe.

Az adatok szeptember 10 és 18-a közöttiek, amikor még ideális biciklisidő volt, sokáig sütött a nap és az éjszakai, hajnali fagy sem irasztott el senkit attól, hogy kerékpárra üljön.

Egy apró megjegyezés. Nem lenne hülyeség a vízen is használható bicikli, de a térképen azért járnak a bubisok a Dunán, mert állomástól állomásig vannak rögzítve az adatok, az, hogy a két helyszín között melyik hídon mentek át, az nincs.

És az megvan, hogy melyik biciklit keressük, ha a legnépszerűbbel akarunk hajtani?

A 86114-est, ha azzal akar kérkedni, hogy megvolt a legfelkapottabb bicaj.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.