Soha, ismétlem, soha ne keveredj vitába egy focianyukával

bűnügy
2014 november 03., 09:30
comments 46

A futballpályák legijesztőbb tartozékai nem a focihuligánok, hanem a focianyukák - aki járt már valaha utánpótlás, vagy ifjúsági meccsen, az tudja, hogy miről beszélek. Ennek a neszmélyi történetnek is egy focianyuka a főszereplője.

Történt, hogy gyermeke egy másik 13 éves gyerekkel akart focizni a neszmélyi pályán, de összevesztek azon, hogy hol legyen a kapu. A 13 éves fellökte a nő gyerekét, aki azonnal anyuhoz futott. A feldühödött anya ezután tucatnyi gyerek szeme láttára felpofozta - hivatalosan: tenyérrel aron ütötte - a lökdösődőt, akit aztán gyilkossággal és családja kiirtásával fenyegetett.

A Tatai Járási Ügyészség szerint ezzel megvalósította a garázdaság és zaklatás vétsége tényállását, amiért eljárást indítottak ellene és felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozták. (Via Kemma.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.