A saját lányának hazudta magát a nő, hogy megússza a bírságot

bűnügy
2014 november 04., 08:28
comments 20

hazudós floridai

Ezt a 43 éves floridai autóst, Jennifer R. Crosbyt szombat este félreállították, mert mindkét hátsó lámpája kiégett. Crosby erre – akinek állítólag fel volt függesztve a jogosítványa – a saját, 22 éves lányának nevét és születési idejét adta meg. Azt mondta, nincs nála hivatalos irat, mert otthon felejtette a retiküljét.

Nem nagyon akarták elhinni, hogy 1992-ben született, de azt hazudta, hogy egy ritka betegségtől szenved, ezért sokkal idősebbnek tűnik (mint Robin Williams a Jack című filmben, amiről egyébként kevesen tudják, hogy Francis Ford Coppola rendezte).

Az adatbázisból aztán lekérték az adatait, és beazonosították, úgyhogy bevitték, és most már csak 4000 dolláros óvadék ellenében engednék szabadon.

Ugyanez a nő egyébként júniusban crack kokainnal bukott le, amit egy fóliában feldugott magának.

hazudós floridai 2

(Smoking Gun via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.