Egy egész filmet forgatnak egy FPS játék stílusában

FILM
2014 november 04., 09:09
comments 33

hardcore fps

Azaz végig olyan, mint egy belső nézetű lövöldözős játék – állítólag ez lesz az első végig így felvett film. (Idősebbek kedvéért mondjuk olyan, mint a Call of Duty. Még idősebbeknek itt egy fontos hír.) Tehát a valóságot utánozni igyekvő játékot igyekszik utánozni a valóságban. Itt egy jelenet az akciófilmből:

A Hardcore-ra többek között Indiegogón gyűjtenek pénzt, és egy modern akció-sci-fi, amiben egy kiborg az anyját/teremtőjét egy telekinetikus erővel bíró uralkodótól. Egy nap alatt játszódik, Moszkvában. Ezzel a cuccal forgatták:

hardcore cucc

Az az Ilja Najsuller rendezte, aki a Biting Elbows nevű moszkvai punkegyüttesnek tavaly ezt a Smack My Bitch Up-ot akrobatikával keverő videót. Itt lehet róla többet olvasni magyarul(!).

(Sploid)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.