Háború? Kristálymeth? Mivel terelje el a kormány a figyelmet a NAV-botrányról?

POLITIKA
2014 november 05., 12:10
comments 248

Simicska Lajos lapjában robbantott szerda délelőtt a NAV-vezér Vida Ildikó, és nem csak azt ismerte el, hogy tényleg ki van tiltva az Egyesült Államokból, de azt is elmondta, hogy ő erről korábban már beszámolt a kormány egy tagjának is.

Ezzel pedig nem kis zavart okozott, hiszen a kormány összes prominens vezetője heteken át ismételgette azt a képtelenséget, hogy fogalmuk sincs, miről lehet szó, és kiket érint a kitiltási botrány.

Azaz valaki hazudott, ilyenkor pedig egy felelős, nemzeti-konzervatív kormány egyetlen lépéshez nyúlhat: egy taktikai gumicsonttal el kell terelni a média és a választók figyelmét. Na de mi legyen az a taktikai eszköz, amit most bevetnek? Kérdőívünkkel segítenénk a kormánynak, ha bárkinek bármi ötlete van még, kommentben örömmel látjuk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.