Nem Csányi Sándor a leggazdagabb magyar

életmód
2014 november 05., 05:57
comments 113

A 33 leggazdagabb magyar névsorával idén először jelentkező Forbes magazin szerint nem az OTP elnök vezérigazgatója a leggazdagabb, hanem a LiveJasmin alapítója, az alapvetően pornóból meggazdagodó Gattyán György. Gattyán más újságok listáin is dobogós volt, idén azonban annak ellenére is sikerült előrébb ugrania, hogy cégét, a Docler Holdingot a kedvezőtlen magyar piaci körülmények miatt Luxemburgba költöztette.

Gattnyán magánvagyonát 174,3 milliárdosra becsüli a Forbes, Csányiét 159,5, a harmadik helyezett Demján Sándorét pedig 146,3 milliárdosra. Az új listára felkerült Simicska Lajos és Nyerges Zsolt is, előbbi 45,3 milliárdra becsült vagyonával a 16., utóbbi 16,8 milliárddal a 31. lett. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.