Valamit csúnyán el akarnak kenni Varga Mihályék

2014 november 5., szerda 9:27
157

vida varga

Közleményben reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium Vida Ildikó Magyar Nemzetes interjújában megjelent állításaira. Eszerint

"a Nemzetgazdasági Minisztériumot vezető miniszter a Magyar Nemzet interjújának mai megjelenése előtt tájékoztatást kapott Vida Ildikótól, a NAV elnökétől, az amerikai hatóságok - személyét érintő - intézkedéseiről."

Valami továbbra is sántít, mivel Vida ebben az interjúban éppen azt állítja, hogy már jóval korábban tájékoztatta kormányt, amibe értelemszerűen közvetlen felettese, a nemzetgazdasági miniszter is beletartozik.

A közleménynek az a része is elég sok kérdést vet fel, hogy

"az NGM utasítására a NAV tovább folytatja azt a már korábban megkezdett vizsgálatot, amelyet a Bunge Zrt. bejelentése alapján az adóhivatal az ÁFA-visszaélések ügyében indított."

Ez most vagy arra utal, hogy az adóhivatal le akarta állítani a vizsgálatot, és az NGM közbenjárására volt szükség, hogy folytassák. Vagy arra, hogy az NGM valamiért fontosnak érezte, hogy nyomást gyakoroljon az adóhivatalra, hogy folytassa az amúgy is folyamatban lévő vizsgálatot. Akármi is van, valami nagyon fura.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt