Valamit csúnyán el akarnak kenni Varga Mihályék

gazdaság
2014 november 05., 09:27
comments 156

vida varga

Közleményben reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium Vida Ildikó Magyar Nemzetes interjújában megjelent állításaira. Eszerint

"a Nemzetgazdasági Minisztériumot vezető miniszter a Magyar Nemzet interjújának mai megjelenése előtt tájékoztatást kapott Vida Ildikótól, a NAV elnökétől, az amerikai hatóságok - személyét érintő - intézkedéseiről."

Valami továbbra is sántít, mivel Vida ebben az interjúban éppen azt állítja, hogy már jóval korábban tájékoztatta kormányt, amibe értelemszerűen közvetlen felettese, a nemzetgazdasági miniszter is beletartozik.

A közleménynek az a része is elég sok kérdést vet fel, hogy

"az NGM utasítására a NAV tovább folytatja azt a már korábban megkezdett vizsgálatot, amelyet a Bunge Zrt. bejelentése alapján az adóhivatal az ÁFA-visszaélések ügyében indított."

Ez most vagy arra utal, hogy az adóhivatal le akarta állítani a vizsgálatot, és az NGM közbenjárására volt szükség, hogy folytassák. Vagy arra, hogy az NGM valamiért fontosnak érezte, hogy nyomást gyakoroljon az adóhivatalra, hogy folytassa az amúgy is folyamatban lévő vizsgálatot. Akármi is van, valami nagyon fura.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.