Kértél Inbox meghívót? Lehet, hogy kaptál, csak a Gmail spamként kezeli

internetek
2014 november 06., 11:01
comments 24

A Google mailszolgáltatása igazi önmagát felfaló kígyóként viselkedik: nemrég indították el új, Inbox névre keresztelt szolgáltatásukat, amivel a levelezési platform teljes megújítását ígérik. Erre egyelőre még nem lehet regisztrálni, csak meghívót lehet kérni, amit idővel majd kezel a Google, és értesítést kapunk róla, hogy mehetünk az új felületre.

Illetve lehet, hogy nem kapunk róla értesítést, mert velem például az történt, hogy a Gmail, azaz a Google saját levelezőrendszere a Promóciók fül alá szűrte ki automatikusan az Inbox, azaz a Google saját levelezőrendszerének a levelét, és ezért nem mutatta a beérkező levelek között. Valószínűleg soha nem is szúrom ki, ha nem meséli több ismerősöm is, hogy megjött nekik a meghívó, amit kb. akkortájt igényeltek, amikor én. Igaz, hogy ők viszont rendesen a beérkező levelek közé kapták meg.

gmail

Szóval simán lehet, hogy kaptatok meghívót, csak nem jó helyen kerestétek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.