Százra emelkedett a kondorosi becsinált leves áldozatainak száma

gasztronómia
2014 november 06., 13:33
comments 59

Korábban ötvenre saccoltuk azok számát, akik hányásos-hasmenéses tünetekkel betegedtek meg a kondorosi óvodában felszolgált ebéd miatt. Most kiderült, hogy az iskolásokkal és nyugdíjasokkal együtt, akik ugyanazt ették, a százat is elérheti a betegek száma. Az MTI szerint az ÁNTSZ megyei tisztifőorvosa "szezonálisan jelen lévő vírusfertőzésre" gyanakszik. A betegség szerencsére gyors lefolyású, 1-2 nap alatt elmúlik. Az ÁNTSZ mintákat vett és vizsgálódik. Közben az is kiderült, mit ettek a gyerek: becsinált levest és grízes tésztát. Jobbulást kívánunk mindenkinek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.